Snøen Laver Ned (CD)

Kim Andre Rysstad

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Den prisbelønnede vokalisten og A-klasse kvederen Kim Rysstad har spilt inn en vakker og tidløs juleplate med selveste London Philharmonic Orchestra. Storproduksjonen har fått navnet «Snøen laver ned».

Albumet ble utgitt digitalt i 2017 og skapte stor fysisk etterspørsel hos faghandel i 2017. Nå får CD-en 3 nyinnspilte bonusspor. Aftenposten gav terningkast 5 i 2017. 

Kim Rysstads magiske tolkning av «Stjernesludd» som kan lokke frem tårene hos hvem det skulle være - en perfekt innledning til resten av platen. Musikken og sangene på «Snøen laver ned» veksler mellom det vare og forsiktige på «Stille natt» og «Besvärjelse” til det store og heftige i «Happy New Year» og «Det va då» eller «O helga natt».

- Jeg ble helt fra meg av glede da jeg ble spurt om å være med på å få spille inn en plate med selveste London Philharmonic Orchestra. En stor ære! utbryter Kim Rysstad og fortsetter; - «Snøen laver ned» er en juleplate, med alt som hører til. Her er det både tradisjonelle julesanger, godt kjente julesanger, men og noen nyere, og kanskje litt ukjente. Det er jo også noe av det som er spennende med plater, å få presentere noe nytt, mener Kim Rysstad.

Kim Rysstad er en Spellmannsnominert, prisbelønnet A-klasse kveder og sanger fra Rysstad i Setesdal. Med sin unike stemme dypt forankret i folkemusikken har han blitt lagt merke til av musikkelskere langt utenfor egne landegrenser. Med sin medvirkning i Melodi Grand Prix 2012 og ”Beat for Beat” ble publikum både i tv og radio for alvor kjent med Kim Rysstads stemme. Låtene ”Så Vidunderleg” og ”Ein song er ein song” har til sammen vært over et halvt år på NRK P1 sine spillelister. Debutplata ”Tak hardt uti hand” som kom i 2007 ble kåret til ”Årets Solo Album” under Folkelarm og andreplata ”Vegen” ble nominert til Spellemanprisen 2011.

Rysstad har siden debuten jobbet sammen med mange store norske produsenter, musikere, og artister, deriblant Knut Reiersrud, Håkon Iversen, Stian Carstensen, Sigrid Moldestad og Trio Mediaeval. Kim har sunget duett med Silje Nergaard og Anne Grete Preus, og ved flere anledninger vært solist med Kristiansand Symfoniorkester.

Sporliste

 1. Stjernesludd
 2. Stille Natt
 3. White Christmas
 4. Ei Krubbe Var Vogga
 5. Besvärjelse
 6. O Helga Natt
 7. Little Drummer Boy
 8. Det Var Då
 9. Det Hev Ei Rose Sprunge
 10. Happy New Year
 11. Stop The Cavalry
 12. Ave Maria
 13. I Denne Søte Juletid

Produktfakta

Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Kim Andre Rysstad, London Philharmonic Orchestra
Label X5 Music/Warner Norway Bestillingsnummer 5054197032608

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i