Sophisticated Lady: The Duke Ellington Songbook Collection (USA-import) (2CD)

Sarah Vaughan

299,00 29900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 27 Artist Sarah Vaughan
Bestillingsnummer FAN34608.2
Disk 1
  1. Sophisticated Lady (Previously Unreleased)
  2. In a Sentimental Mood (Previously Unreleased)
  3. Lush Life (Previously Unreleased)
  4. Solitude (Previously Unreleased)
  5. Day Dream (Previously Unreleased)
  6. Tonight I Shall Sleep (With a Smile On My Face) (Previously Unreleased)
  7. Sophisticated Lady
  8. Solitude
  9. Day Dream
  10. All Too Soon
  11. What Am I Here For
  12. I'm Just A Lucky So And So
  13. Chelsea Bridge
  14. Mood Indigo
  15. I Didn't Know About You
Disk 2
  1. I Let A Song Go Out Of My Heart
  2. Black Butterfly
  3. In A Mellow Tone
  4. It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)
  5. In A Sentimental Mood
  6. Lush Life
  7. I Got It Bad (And That Ain't Good)
  8. Tonight I Shall Sleep (With A Smile On My Face)
  9. Rocks In My Bed
  10. Prelude To A Kiss
  11. Everything But You
  12. I Ain't Got Nothin' But The Blues