Stardust (Remastered) (CD)

Willie Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stardust
  2. Georgia On My Mind
  3. Blue Skies
  4. All Of Me
  5. Unchained Melody
  6. September Song
  7. On The Sunny Side Of The Street
  8. Moonlight In Vermont
  9. Don't Get Around Much Anymore
  10. Someone To Watch Over Me
  11. Scarlet Ribbons (previously unreleased, bonus track)
  12. I Can See Clearly Now (previously unreleased, bonus track)


Utgitt 1978 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Willie Nelson Label Columbia/Legacy
Bestillingsnummer SBMK198771.2