Stax Profiles (CD)

The Staple Singers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'll Take You There
  2. Respect Yourself
  3. If You're Ready (Come Go With Me)
  4. Be What You Are
  5. Are You Sure
  6. Heavy Makes You Happy (Sha Na Boom Boom)
  7. Oh La De Da
  8. Touch A Hand Make A Friend
  9. You've Got To Earn It
  10. Everyday People
  11. My Main Man
  12. City In The Sky
  13. Long Walk To DC
  14. Weight



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Staple Singers
Label Stax Bestillingsnummer STX8624.2