Stay With Me: The Faces Anthology (2CD)


179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Stay With Me
  2. Miss Judy’s Farm
  3. Cindy Incidentally
  4. You’re So Rude
  5. Flying
  6. That’s All You Need
  7. My Fault
  8. Had Me A Real Good Time
  9. Richmond
  10. Too Much Woman (Live)
  11. Love Lives Here
  12. Debris
  13. Just Another Honky
  14. On The Beach
  15. Wicked Messenger
  16. Too Bad
  17. Rear Wheel Skid
  18. Love In Vain (Live) (Previously unreleased)
Disk 2
  1. Ooh La La
  2. Maybe I’m Amazed
  3. Memphis, Tennessee
  4. Pool Hall Richard
  5. Bad N’ Ruin
  6. You Can Make Me Dance, Sing Or Anything (Even Take The Dog For A Walk, Mend A Fuse, Fold Away The Ironing Board, Or Any Other Domestic Short Comings)
  7. Last Orders Please
  8. Around The Plynth
  9. Three Button Hand Me Down
  10. As Long As You Tell Him
  11. Glad And Sorry
  12. Pineapple And The Monkey
  13. Flags And Banners
  14. Sweet Lady Mary
  15. Silicone Grown
  16. Shake, Shudder
  17. Borstal Boys
  18. Gasoline Alley (Live) (Previously unreleased)



Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Faces
Label Rhino Bestillingsnummer 0081227971793

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også