Storyteller: The Anthology 1960-1983 (2CD)

Bobby Bare

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. The All American Boy
  2. Shame On Me
  3. Detroit City
  4. 500 Miles Away From Home
  5. Miller’s Cave
  6. Four Strong Winds
  7. Long Black Limousine
  8. Have I Stayed Away Too Long
  9. It’s Alright
  10. A Dear John Letter
  11. Together Again
  12. Times Are Gettin’ Hard
  13. The Long Black Veil
  14. A Little Bit Later On Down The Line
  15. The Streets Of Baltimore
  16. The Town That Broke My Heart
  17. (Margie’s At) The Lincoln Park Inn
  18. When Am I Ever Gonna Settle Down
  19. God Bless America Again
  20. How I Got To Memphis
  21. Come Sundown
  22. Please Don’t Tell Me How The Story Ends
  23. Help Me Make It Through The Night
  24. What Am I Gonna Do
  25. The Year That Clayton Delaney Died
  26. Ride Me Down Easy
  27. Daddy, What If
  28. Marie Laveau
  29. Dropkick Me, Jesus
Disk 2
  1. Sylvia’s Mother
  2. The Mermaid
  3. Alimony
  4. The Winner
  5. The Gambler
  6. Greasy Grit Gravy
  7. Sleep Tight, Good Night Man
  8. No Memories Hangin’ Round
  9. Red-Neck Hippie Romance
  10. Numbers
  11. Tequila Sheila
  12. Some Days Are Diamonds (Some Days Are Stone)
  13. Rough On The Living
  14. I’ve Never Gone To Bed With An Ugly Woman
  15. Song Of The South
  16. The World’s Last Truck Drivin’ Man
  17. Willie Jones
  18. Take Me As I Am (Or Let Me Go)
  19. New Cut Road
  20. Praise The Lord And Send Me The Money
  21. The Jogger
  22. Diet Song


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 51 Artist Bobby Bare
Label Raven Bestillingsnummer RVEN388.2