Strålande Jul (CD)

Sissel Kyrkjebø & Odd Nordstoga

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
To av Norges i særklasse mest kjente og folkekjære artister har med Strålande Jul gått sammen om et høytidsprosjekt som innbyr til høye forventninger. Dette er nemlig julemusikk i original utgave, med en god blanding av gamle klassikere og nyskrevne julesanger (komponert av Nordstoga, blant dem en Elias Blix-tekst som har fått ny melodi).

Noe av hensikten var å styre unna de aller mest kjente julelåtene, og heller gi lytterne muligheten til å oppdage noen andre, litt mindre kjente - men ikke mindre vakre sanger. Her er norske, svenske og danske julesanger, religiøse folketoner og en irsk sang som er oversatt til norsk, alle ujålete framført av to stemmer som kler hverandre overraskende godt. Med kassegitar, piano og strykere blant instrumenteringen har Strålande Jul blitt et utrolig sjarmerende og variert - men samtidig høytidsstemt - album som hele tiden lar den gode melodien stå i sentrum. Er det å ta munnen for full å utrope dette til 2009s beste norske duettplate? Vi tror nok ikke det.

Som alle vellykkede samarbeid var også dette et resultat av gjensidig beundring, og kom i gang etter at Sissel hørte demoinnspillingene Odd hadde gjort av to julesanger. Repertoaret er plukket ut i samarbeid med produsent Bjørn Nessjø, og albumet ble spilt inn i svenske Atlantis Studio og i Nidaros i Trondheim.

Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop, Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Sissel Kyrkjebø & Odd Nordstoga
Bestillingsnummer 2721163
Lyttespor
Sporliste
 1. Upp gledjest alle, gledjest no
 2. Den fagraste rosa
 3. Jul, jul, strålande jul
 4. Det lyser i stille grender
 5. Jag vill alltid följa dig
 6. I en steingrå vinter
 7. Jul i Svingen
 8. Velkommen igen
 9. Maria hun er en jomfru ren
 10. Mot den nya världen
 11. No høyr, de gode folk