The Absolutely Essential Collection (3CD)

Ella Fitzgerald

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Love And Kisses
  2. (If You Can't Sing It) You'll Have To Swing It (Mr Paganini)
  3. A-Tisket, A-Tasket
  4. Flying Home
  5. Oh, Lady Be Good
  6. Imagination
  7. You Leave Me Breathless
  8. Until The Real Thing Comes Along
  9. How High The Moon
  10. Miss Otis Regrets
  11. It Never Entered My Mind
  12. I Love Paris
  13. Russian Lullaby
  14. What Is This Thing Called Love
  15. I've Got You Under My Skin
  16. Little Girl Blue
  17. Love For Sale
  18. Stone Cold Dead In The Market
  19. Baby, It's Cold Outside
  20. I've Got You Under My Skin
  21. Bewitched
  22. You're The Top
  23. Ev'ry Time We Say Goodbye
  24. My Heart Stood Still
  25. I Didn't Know What Time It Was
  26. Johnny One Note
  27. Let's Face The Music And Dance
  28. Cheek To Cheek
  29. The Lady Is A Tramp
  30. I've Got A Crush On You
  31. Puttin' On The Ritz
  32. Night And Day
  33. Blue Skies
  34. All By Myself
  35. Isn't This A Lovely Day?
  36. Blue Moon
  37. You Do Something To Me
  38. I've Got The World On A String
  39. An Empty Ballroom Blues
  40. Tenderly
  41. My One And Only Love
  42. Dancing On The Ceiling
  43. Dream A Little Dream Of Me
  44. Black Coffee
  45. Begin The Beguine
  46. All Of You
  47. Nice Work If You Can Get It
  48. Undecided
  49. Summertime
  50. Under A Blanket Of Blue
  51. But Not For Me
  52. Moonlight In Vermont
  53. April In Paris
  54. My Funny Valentine
  55. With A Song In My Heart
  56. Stardust
  57. Let's Do It (Let's Fall In Love)
  58. I Got It Bad And That Ain't Good
  59. It's Only A Paper Moon
  60. Solitude


Utgitt 2011 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Ella Fitzgerald
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3018