The Absolutely Essential Collection (3CD)

James Brown

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Please, Please, Please
  2. Why Do You Do Me
  3. I Don't Know
  4. I Feel That Old Feeling Coming On
  5. No, No, No, No
  6. Hold My Baby's Hand
  7. Just Won't Do Right
  8. Let's Make It
  9. I Won't Plead No More
  10. Chonnie-On-Chon
  11. Gonna Try
  12. Can't Be The Same
  13. Love Or A Game
  14. Messing With The Blues
  15. You're Mine, You're Mine
  16. I Walked Alone
  17. Baby Cries Over The Ocean
  18. That Dood It
  19. Begging, Begging
  20. That's When I Lost My Heart
  21. Try Me
  22. I'll Go Crazy
  23. Tell Me What I Did Wrong
  24. I Want You So Bad
  25. There Must Be A Reason
  26. I've Got To Change
  27. It Hurts To Tell You
  28. Good Good Lovin'
  29. Don't Let It Happen To Me
  30. It Was You
  31. Got To Cry
  32. Fine Old Foxy Self
  33. I Know It's True
  34. You've Got The Power
  35. This Old Heart
  36. Wonder When You're Coming Home
  37. The Bells
  38. And I Do Just What I Want
  39. Hold It
  40. Bewildered
  41. Think
  42. I Don't Mind
  43. If You Want Me
  44. Love Don't Love Nobody
  45. Baby, You're Right
  46. I'll Never, Never Let You Go
  47. Just You And Me, Darling
  48. I Love You, Yes I Do
  49. Lost Someone
  50. Night Train
  51. Why Does Everything Happen To Me?
  52. Shout And Shimmy
  53. Come Over Here
  54. Mashed Potatoes U.S.A
  55. You Don't Have To Go
  56. Dancin' Little Thing
  57. Tell Me What You're Gonna Do
  58. Three Hearts In A Tangle
  59. I've Got Money
  60. Sticky


Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Soul Antall disker 3
Antall spor 60 Artist James Brown
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3117

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende