The Best Of British/Where You're Concerned/Perry Como/So It Goes (2CD Remastered)

Perry Como

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. My Kind Of Girl
  2. Greensleeves
  3. Michelle
  4. A Nightingale Sang In Berkeley Square
  5. Someday I'll Find You
  6. There's A Kind Of Hush
  7. Where Is Love?
  8. The Other Man's Grass Is Always Greener
  9. Smile
  10. The Very Thought Of You
  11. We'll Meet Again
  12. You Light Up My Life
  13. Feelings
  14. When I Need You
  15. Where You're Concerned
  16. Girl You Make It Happen
Disk 2
  1. Not While I'm Around
  2. Regrets
  3. When
  4. There'll Never Be Another Night Like This
  5. Love
  6. When She Smiles
  7. The Colors Of My Life
  8. Save Me The Dance
  9. Someone Is Waiting
  10. You Are My World
  11. What's One More Time
  12. So It Goes
  13. Here Comes That Song Again
  14. Goodbye For Now (Theme from the motion picture 'Reds')
  15. The Second Time
  16. Jason
  17. As My Love For You
  18. Fancy Dancer
  19. Is She The Only Girl In The World
  20. You Are So Beautiful


Reutgitt 2016 Format 2CD Remastered
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 36 Artist Perry Como
Label BGO Bestillingsnummer BGOCD1240