The Complete US Country Hits 1949-62 (USA-import) (2CD)

Hank Snow

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Marriage Vow
  2. I'm Moving On
  3. The Golden Rocket
  4. The Rhumba Boogie
  5. Down the Trail of Achin' Hearts
  6. Bluebird Island
  7. Unwanted Sign Upon Your Heart
  8. Music Makin' Mama from Memphis
  9. The Gold Rush Is Over
  10. Lady's Man
  11. Married by the Bible, Divorced by the Law
  12. I Went to Your Wedding
  13. Now and Then There's a Fool Such as I
  14. The Gal Who Invented Kissin'
  15. Honeymoon on a Rocket Ship
  16. Spanish Fire Ball
  17. For Now and Always
  18. When Mexican Joe Met Jole Brown
  19. I Don't Hurt Anymore
  20. That Crazy Mambo Thing
  21. The Next Voice You Hear
  22. Let Me Go, Lover!
  23. Silver Bell
  24. Yellow Roses
Disk 2
  1. Would You Mind?
  2. Cryin', Prayin', Waitin', Hopin'
  3. I'm Glad I Got to See You Once Again
  4. Born to Be Happy
  5. Mainliner, The Hawk with Silver Wings
  6. These Hands
  7. I'm Moving In
  8. Conscience I'm Guilty
  9. Hula Rock
  10. Stolen Moments
  11. Tangled Mind
  12. My Arms Are a House
  13. Whispering Rain
  14. Big Wheels
  15. A Woman Captured Me
  16. Doggone That Train
  17. Chasin' a Rainbow
  18. The Last Ride
  19. Rockin', Rollin' Ocean
  20. Miller's Cave
  21. Beggar to a King
  22. The Restless One
  23. You Take the Future and I'll Take the Past
  24. I've Been Everywhere


Utgitt 2014 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 48 Artist Hank Snow
Label Acrobat Bestillingsnummer ACBT3113.2