The Deep End (CD)

Madrugada

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tre år etter Madrugadas majestetisk album Grit skrev de det fjerde og kanskje beste kapitellet i bandets historie. Etter noen år med sideprosjekter, soloutgivelser og filmmusikk laget Robert Burås, Sivert Høyem og Frode Jacobsen en "bautastein" innen norsk rock.

Albumet inneholder 12 låter som viser samtlige av Madrugadas sider. Det er lett å forstå hvorfor de regnes som en av de fremste gruppene i Norge. Den første singlen, "The Kids Are On High Street", setter standarden, en perle sterkt inspirert av klassiske amerikanske 70-talls-rock som bare vokser og vokser for hver gjennomlytting. The Deep End oser av energi, overskudd og spilleglede samtidig som man hører lyden av umiskjennelig L.A.-produksjon ett eller annet sted i lydbildet; ikke så rart kanskje i og med at plata er innspilt i Sound City Studios i englenes by, forøvrig samme studio som huset Nirvana da de spilte inn Nevermind. Bare så det er sagt ...

Sporliste

 1. The Kids Are On High Street
 2. On Your Side
 3. Hold On To You
 4. Stories From The Street
 5. Running Out Of Time
 6. The Lost Gospel
 7. Elektro Vakuum
 8. Subterranean Sunlight
 9. Hard To Come Back
 10. Ramona
 11. Slow Builder
 12. Sail Away

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Madrugada
Label Virgin Norway Bestillingsnummer 0724386083524

Anmeldelser