The London Howlin' Wolf Sessions - Rarities Edition (CD)

Howlin' Wolf

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Goin' Down Slow
  2. Killing Floor
  3. I Want To Have A Word With You
  4. Worried About My Baby (Rehearsal Take)
  5. The Red Rooster (Alternate Mix With Alternate Piano)
  6. What A Woman (Aka Commit A Crime) (Alternate Take)
  7. Who's Been Talking? (Alternate Take With False Start & Dialog)
  8. Worried About My Baby (Alternate Take)
  9. I Ain't Superstitious (Alternate Take)
  10. Highway 49 ([Alternate Take)
  11. Do The Do (Extended Alternate Take)
  12. Poor Boy (Alternate Lyrics/Mix)
  13. I Ain't Superstitious (Alternate Mix)
  14. What A Woman (Aka Commit A Crime) (Alternate Mix With Organ Overdub)
  15. Rockin' Daddy (Alternate Mix)


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Howlin' Wolf
Label Geffen Bestillingsnummer GEFB001372002.2