The Triple Album Collection (Remastered) (3CD)

Jethro Tull

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. My Sunday Feeling
  2. Some Day The Sun Won't Shine For You
  3. Beggar's Farm
  4. Move On Alone
  5. Serenade To A Cuckoo
  6. Dharma For One
  7. It's Breaking Me Up
  8. Cat's Squirrel
  9. A Song For Jeffrey
  10. Round
Disk 2
  1. A New Day Yesterday
  2. Jeffrey Goes To Leicester Square
  3. Bouree
  4. Back To The Family
  5. Look Into The Sun
  6. Nothing Is Easy
  7. Fat Man
  8. We Used To Know
  9. Reason For Waiting
  10. For A Thousand Mothers
Disk 3
  1. With You There To Help Me
  2. Nothing To Say
  3. Alive And Well And Living In
  4. Son
  5. For Michael Collins, Jeffrey And Me
  6. To Cry You A Song
  7. A Time For Everything
  8. Inside
  9. Play In Time
  10. Sossity You're A Woman


Utgitt 1968 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 3
Antall spor 30 Artist Jethro Tull
Label Warner Classics Bestillingsnummer 0825646184071

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i