The Ultimate Chet Baker (2CD)

Chet Baker

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. My Funny Valentine
  2. Embraceable You
  3. Time After Time
  4. Let's Get Lost
  5. I Fall In Love Too Easily
  6. You Don't Know What Love Is
  7. That Old Feeling
  8. My Ideal
  9. Come Rain Or Come Shine
  10. There Will Never Be Another You
  11. It's Always You
  12. The Thrill Is Gone
  13. Grey December
  14. But Not For Me
  15. I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
  16. There's A Lull In My Life
  17. Like Someone In Love
  18. My Buddy
  19. The Night We Called It A Day
  20. I've Never Been In Love Before
  21. Just Friends
  22. I Remember You
  23. Long Ago (And Far Away)
  24. Look For The Silver Lining
  25. Daybreak
Disk 2
  1. I Can't Get Started
  2. All The Things You Are
  3. On Green Dolphin Street
  4. Stella By Starlight
  5. Pro Defunctus
  6. Imagination
  7. How Long Has This Been Going On
  8. To Mickey's Memory
  9. Happy Little Sunbeam
  10. The Half Dozens
  11. Lucius Lu
  12. Lullaby Of The Leaves (Live)
  13. Jumpin' Off A Clef
  14. Moonlight Becomes You
  15. Sweet Lorraine
  16. Lush Life
  17. C.T.A.
  18. Trav'lin Light
  19. Darn That Dream
  20. Five Brothers (Live)


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 2
Antall spor 45 Artist Chet Baker
Label Blue Note Bestillingsnummer 509999155092

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i