... Til Deg ... (CD)

Sissel Kyrkjebø

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Forventningene til Sissels første soloalbum etter kjempesuksessen med Odd Nordstoga, Strålande Jul, har naturligvis vært enorme - få artister har et grep om nordmenn som Bergens sangfugl. Og når man skal følge opp et album som solgte vanvittige 350 000 eksemplarer, er det selvfølgelig lurt å fortsette samarbeidet med produsenten fra sist: Sissel Kyrkjebø og Bjørn Nessjø har igjen vært i Nidaros Studio i Trondheim, og som en ekstra godbit har Odd Nordstoga bidratt som både musiker og låtskriver. Noe av rootspreget fra Strålande Jul har fått bli med også denne gang, og Sissels klokkeklare stemme får følge av lydbilder som kler henne usedvanlig godt. "Velkommen hjem", "Tätt inntil dej", "Saknar dej nu", og "Hole In The World" er blant låtene som blir framført på umiskjennelig Sissel-vis, mens Nordstoga-bidragene "Dagane" og "Folkestadvisa" er albumets kanskje aller største høydepunkter. Det synes likevel overflødig å trekke fram enkeltlåter: … Til Deg … er nemlig et gjennomført album, så nydelig at Aftenposten smelte til med terningkast fem og beskrivelsen "nesten litt for vakkert".

Blant låtskriverne finner vi altså Nordstoga, i tillegg til navn som Espen Lind, Mikael Wiehe, Steven Sheehan, Py Bäckman og Hugh Prestwood. Bandet Sissel har med seg består av Gjermund Silset (kontrabass), Per Kolstad (orgel, flygel), Odd Nordstoga (trekkspill, akustisk gitar, banjo), Kjetil Steensnæs (gitar, dobro, steel gitar), Geir Sundstøl (shankar-gitar, dobro) og Daniel Sanden-Warg (fele, nøkkelharpe). Trondheimsolistene bidrar også.

Sporliste

  1. Velkommen hjem
  2. Tätt intill dej
  3. Saknar dej nu
  4. Folkestadvisa
  5. Den första sommaren
  6. Hole In The World
  7. Levande död
  8. En dröm om dej och mej
  9. Dagane
  10. Goodbye

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Sissel Kyrkjebø
Label Universal Norge Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 2755412

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i