Time And Again - The Ultimate a-ha (2CD)


199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Take On Me
  2. The Sun Always Shines On TV
  3. Hunting High And Low (7" Remix)
  4. I've Been Losing You
  5. Cry Wolf
  6. Manhattan Skyline
  7. The Living Daylights
  8. Stay On These Roads
  9. You Are The One (7" Remix)
  10. Crying In The Rain
  11. Move To Memphis (Single Version)
  12. Dark Is The Night For All
  13. Summer Moved On
  14. Forever Not Yours
  15. Lifelines
  16. Celice
  17. Analogue (All I Want)
  18. Foot Of The Mountain
  19. Under The Makeup
Disk 2
  1. Take On Me (Kygo Remix)
  2. The Sun Always Shines On TV (Future Funk Squad's Radiant 4K Remix)
  3. Cry Wolf (Jellybean Mix)
  4. Touchy! (House Mix)
  5. You Are The One (Dub Mix Edit)
  6. The Blood That Moves The Body (Three-Time Gun Mix)
  7. Summer Moved On (Remix)
  8. Minor Earth Major Sky (Black Dog Mix)
  9. Velvet (New York Mix)
  10. Lifelines (Boogieman Remix)
  11. Did Anyone Approach You? (Reamped)
  12. Celice (Mauracher Remix)
  13. Analogue (CG's Electrosphere Edit)
  14. Cozy Prisons (Aural Float Remix)
  15. Foot Of The Mountain (Erik Llungren Remix)
  16. Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) (Steve Osborne Version)


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 35 Artist a-ha
Label Warner Bros. Bestillingsnummer 0081227947200

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende