Timeless: Live In Concert (2CD)

Barbra Streisand

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You'll Never Know
  2. Something's Coming
  3. Way We Were, The
  4. Shirley MacLaine Y1K
  5. Cry Me A River
  6. Lover, Come Back To Me
  7. Sleepin' Bee, A
  8. Miss Marmelstein
  9. MEDLEY: I'm The Greatest Star/Second Hand Rose/Don't Rain On My Parade
  10. MEDLEY: Something Wonderful/Being Alive
  11. MEDLEY: As Time Goes By/Speak Low
  12. Alfie
  13. Evergreen
  14. Dialogue (Father Part 1)
  15. MEDLEY: Papa Can You Hear Me?/You'll Never Know
  16. Piece Of Sky, A
  17. Entr'acte
  18. Putting It Together
  19. On A Clear Day (You Can See Forever)
  20. Send In The Clowns
  21. MEDLEY: Happy Days Are Here Again/Get Happy/Cryin' Time/Guilty/I Finally Found Someone/Tell Him/You Don't Bring Me Flowers - Barry Gibb
  22. MEDLEY: Sing/I've Got A Crush On You - Frank Sinatra
  23. Technology (dialogue)
  24. Clicker Blues, The
  25. Simple Pleasures
  26. MEDLEY: Main Event, The/Fight
  27. Dialogue (Father Part 2)
  28. I've Dreamed Of You
  29. At The Same Time
  30. Auld Lang Syne (ballad)
  31. Dialogue (Barbra And Brother Time)
  32. People
  33. MEDLEY: New Year's Eve/Auld Lang Syne (celebration)
  34. Everytime You Hear Auld Lang Syne
  35. Happy Days Are Here Again
  36. Don't Like Goodbyes
  37. MEDLEY: I Believe/Somewhere
  38. Friends
  39. Happy Days Are Here Again
  40. Don't Like Goodbyes
  41. I Believe/Somewhere


Utgitt 2000 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 41 Artist Barbra Streisand
Label Import Bestillingsnummer SNY61635.2