Tippett: A Child Of Our Time (CD)

BBC Symphony Orchestra

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. "The World Turns On Its Dark Side"
  2. "Man Has Measured The Heavens"
  3. "Is Evil Then Good?"
  4. "Now In Each Nation"
  5. "I Have No Money For My Bread"
  6. "How Can I Cherish My Man In Such Days...Steal Away"
  7. "A Star Rises In Mid-Winter"
  8. "And A Time Came"
  9. "O My Son!"
  10. "Nobody Knows The Trouble I See"
  11. "The Boy Becomes Desperate In His Agony"
  12. "They Took A Terrible Vengeance"
  13. "Go Down, Moses"
  14. "My Dreams Are All Shattered"
  15. "What Have I Done To You, My Son?...O, By And By"
  16. "The Cold Deepens"
  17. "The Soul Of Man"
  18. "The Words Of Wisdom Are These"
  19. "I Would Know My Shadow And My Light"
  20. "Deep River"


Reutgitt 2015 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 20 Artist BBC SINGERS, BBC Symphony Orchestra, Janet Baker, Jessye Norman, John Shirley-Quirk, MICHAEL TIPPETT, Richard Cassilly, Sir Colin Davis
Label Decca Bestillingsnummer 4788351