Vi Har Den Ære - En Hyllest Til Thorbjørn Egner (CD)

Thorbjørn Egner-Hyllest

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I 2012 er det 100 år siden Thorbjørn Egner ble født. Forfatteren, tegneren, komponisten og visedikteren har preget oppveksten til tusenvis av norske barn gjennom bøker, teaterstykker, hørespill og viser.

Lite er så innarbeidet i norsk kulturarv som Egners viser. Med hyllestalbumet Vi Har Den Ære ønsker man å gjøre stas på Egner ved å utgi 15 av de folkekjære visene hans i ny drakt - og samtidig få fram noe nytt, fantasifullt og originalt. Dette sørger noen av landets fremste artister for: Ravi, Kaizers Orchestra, The BlackSheeps, Katzenjammer, Kråkesølv, Noora Noor, Dandylion, Pust, Tooji, Frida Ånnevik, Magnet, Alexander Rybak, Didrik Solli Tangen, Narum og Jaa9 & OnklP. Med på utgivelsen er også vinneren av P3 Urørts Egner-konkurranse som pågikk våren 2012: Partyballo feat. DJ Mienna med "So ro lillemann". Denne dansbare versjonen av Klatremus' voggevise vil garantert få deg til å spisse ørene.

Dette er et album litt utenom det vanlige, og med varierte artister og arrangementer er det duket for et mangfold av tolkninger innen en rekke musikksjangre - her er viser, pop, rock, techno og rap.
Produktfakta
Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Barneplater, Pop Antall disker 1
Artist Diverse Artister, Thorbjørn Egner, Thorbjørn Egner-Hyllest Label Barneselskapet
Bestillingsnummer 61155
Lyttespor