Victor's Justice (CD)

El Cuero

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Med lommene fulle av låter, men kanskje litt i villrede over hva de skulle gjøre på sin fjerde langspiller, ble El Cuero stappa inn i en bil og sluppet av i et studio langt inne i skogen. Der ventet produsent Cato "Salsa" Thomassen og hans ørten synther og gamle keyboards, bandets femten gitaramper, femogtyve gitarer og basser, og tre trommesett. Med en kombinasjon av kreativitet og frustrasjon, lidenskap og smerte, isolasjon og brakkesjuke, fyll og bakfyll - og Catos Bob Rock-inspirerte, rødvinsmarinerte pologenser - ble resultatet Victor's Justice, et album totalt blottet for frykt og selvhøytidelighet. Kort sagt: El Cuero har endelig turt å gi faen.

Fra låtskrivingas spede begynnelse i Berlin i desember 2011 har den underliggende følelsen vært at absolutt alt har vært lov. De fleste låtene er igjen signert Brynjar Takle Ohr. Andre er delvis skrevet i felleskap eller etter klare ideer fra de andre, noe som gir en tydeligere og større musikalsk variasjon enn tidligere.

El Cuero får hjelp av en av Norges beste stemmer, Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars, på den nydelige singlen "A Deadline In Your Soul". Coveret på Victor's Justice er tegnet av legenden Thore Hansen, kjent for de fantastiske illustrasjonene i barnebøkene om Det Blå Folket og Ruffen.

Sporliste

  1. Stay
  2. Radio
  3. Angels & Hippies
  4. The Long Road Home
  5. A Deadline In Your Soul
  6. My Dark America
  7. Victor's Justice
  8. Without You
  9. Junior In The Driver's Seat

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist El Cuero
Label EMI Norway Bestillingsnummer 5099993465526