Willie And The Boys: Willie's Stash Vol. 2 (CD)

Willie Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Move It On Over
  2. Mind Your Own Business
  3. Healing Hands Of Time
  4. Can I Sleep In Your Arms
  5. Send Me The Pillow You Dream On
  6. I'm So Lonesome I Could Cry
  7. I'm Movin' On
  8. Your Cheatin' Heart
  9. My Tears Fall
  10. Cold, Cold Heart
  11. Mansion On The Hill
  12. Why Don't You Love Me


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Willie Nelson
Label Legacy Recordings Bestillingsnummer 0889854536121