A Serious Man (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
En sort komedie skrevet og regissert av de legendariske Coen-brødrene, skaperne av filmer som No Country For Old Men, Fargo, O Brother Where Art Thou og The Big Lebowski.

Larry Nidus (Michael Stuhlbarg) er en gjennomsnill ektemann, en engasjert familiefar og en hengiven lærer som alltid velger den riktige og rettferdige veien i alle sine handlinger. Men en dag begynner ting å rakne. Hans kone forlater ham, og hennes nye, halvsmarte elsker lykkes i å overtale Larry til å flytte fra den fornemme villaen til et billig motell. Alt sammen for barnas skyld, selvfølgelig. Snart settes også Larrys karriere på spill gjennom en serie anonyme brev, som anklager ham for flere bedragerier. Og når ekskonas nye mann omkommer i en bilulykke, er det Larry som må dekke begravelsen til mannen han hater.

A Serious Man har mottatt Oscar-nominasjoner for beste manus og beste film, og havnet høyt oppe på flere amerikanske kritikeres lister over de beste filmene fra 2009.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Joel Coen / Ethan Coen Skuespillere Aaron Wolff, Fred Melamed, Jessica McManus, Michael Stuhlbarg, Richard Kind, Sari Lennick
Bestillingsnummer 8275282 Serie 2000-tallets 100 beste filmer, Religiøse filmer

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende