A Serious Man (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
En sort komedie skrevet og regissert av de legendariske Coen-brødrene, skaperne av filmer som No Country For Old Men, Fargo, O Brother Where Art Thou og The Big Lebowski.

Larry Nidus (Michael Stuhlbarg) er en gjennomsnill ektemann, en engasjert familiefar og en hengiven lærer som alltid velger den riktige og rettferdige veien i alle sine handlinger. Men en dag begynner ting å rakne. Hans kone forlater ham, og hennes nye, halvsmarte elsker lykkes i å overtale Larry til å flytte fra den fornemme villaen til et billig motell. Alt sammen for barnas skyld, selvfølgelig. Snart settes også Larrys karriere på spill gjennom en serie anonyme brev, som anklager ham for flere bedragerier. Og når ekskonas nye mann omkommer i en bilulykke, er det Larry som må dekke begravelsen til mannen han hater.

A Serious Man har mottatt Oscar-nominasjoner for beste manus og beste film, og havnet høyt oppe på flere amerikanske kritikeres lister over de beste filmene fra 2009.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer 8275282 Serie 2000-tallets 100 beste filmer, Oscarnominert, Religiøse filmer