Inngår i kampanje

Adolf Hitler - The Rise & Fall Of The Third Reich (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne unike samlingen av dokumentarfilmer stammer fra de tyske arkiver som rommer autentisk filmmateriale fra Andre Verdenskrig.

The Life of Adolf Hitler:
Denne kritikerroste dokumentarfilmen produsert av Paul Rotha, forteller om Hitlers liv fra Versailles traktaten til selvmordet sitt i bunkeren under Berlin.
NSDAP:
"Deutschen Arbeiterpartei" ble stiftet i 1920. Partiets medlemstall steg raskt til 8,5 millioner. NSDAP kjører fort sine politiske motstandere ut på et sidespor. Med militær støtte av SA og SS blir Nationalsosialistene den dominerende faktor i Tyskland.

Hitler Jugend:
Da Von Schirach ble utnevnt til Jugend Führer des Deutschen Reiches. I 1933, vokser organisasjonen raskt til en kjempekrigsmaskin som besto av barn. I 1939 blir det beordret ved lov at alle som er fylt 17 år skal være medlem. I 1941 settes aldersgrensen helt ned til 10 år. Mange av dem endte i det beryktede SS. I denne dokumentaren følger vi disse barnas utvikling fra uskyldige speidere, til barnesoldater og til sist til det fryktede SS.

The Secret film Archive of Eva Braun:
Eva Braun, Adolf Hitlers kone, filmet livet i Berghof og på deres private reiser med et 16 mm filmkamera. Hun filmet også mange møter med datidens mest mektige menn. Opptakene ble funnet i Hitlers bunker i Berlin, etter det 3. Rikets fall. Her får vi for første gang et innblikk i ekteparets privatliv.

Hitler´s Germany in Colour:
Denne dokumentarfilmen viser Nazi-Tyskland i farger. Disse opptakene, hvor mange stammer fra private tyske arkiver, gir et realistisk og gjennomtrengende bilde av Den Andre Verdenskrig. Et must for enhver samling av krigsdokumentarfilm.
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 5 Spilletid 6 timer 10 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 76132IN

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende