Adventureland (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fra regissøren av Superbad kommer Adventureland, et festlig skråblikk på kaotisk ungdomstid og drepende kjedelige sommerjobber på slutten av 80-tallet.

Jesse Eisenberg (Zombieland, The Squid And The Whale) er James Brennan, nylig ferdig med college og i mangel på noe bedre å gjøre ansatt ved den lokale fornøyelsesparken. Jobben er dypt meningsløs, og han er omgitt av snålinger, dophuer og andre fortapte sjeler. Jesse faller hardt for angstfulle Em (Kristin Stewart, Twilight), men hun har visst noe på gang med vedlikeholdsmann og deltidsrocker Mike (herlig spilt av Ryan Reynolds) - parkens bad boy og jentefut, som sjarmerer pikene med tvilsomme historier om den gangen han jammet med Lou Reed.

Adventureland har sin del av kroppshumor (tenk oppkast og ereksjoner), men byr også på mer subtile vittigheter. Fine skuespillerprestasjoner, et nyansert manus og det glimrende soundtracket - med The Replacements, Hüsker Du, Bowie og selvfølgelig Lou Reed - gjør filmen til en umiddelbar favoritt.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 42 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Greg Mottola
Skuespillere Bill Hader, Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Kristen Wiig, Martin Starr, Matt Bush, Ryan Reynolds Bestillingsnummer MIRLGD94430

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i