Alien Anthology (DVD)

189,50 18950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Alien
Alien er den første filmen i den mest populære science fiction-sagaen noensinne. Her møter vi for første gang Sigourney Weaver som Ripley, den ukuelige kvinnen som tvinges til å bekjempe den uhyggeligste skapningen i verdensrommet. Da manskapet på romskipet Nostromo undersøker en radiomelding fra en øde planet, gjør de en grufull oppdagelse: en livsform som klekkes ut i og spiser sine ofre levende. Kampen står ikke bare om mannskapets liv, men om hele menneskehetens eksistens.

Aliens
I denne handlingsmettede oppfølgeren til Alien er Sigourney Weaver tilbake som Ripley, den eneste overlevende etter menneskets første møte med den uhyrlige Alien. Hennes beretning om monsteret, og mannskapets skjebne, møtes med vantro - helt til den uforklarlige forsvinningen til kolonistene på LV-426 skal etterforskes av henne og et lag rom-kommandos. Denne spesialversjonen inneholder scener som ble klippet fra kinoversjonen av 1986, slik at den gripende originalfortellingen fremstår i sin fulle bredde.

Alien 3
Lt. Ripley (Sigourney Weaver) er eneste overlevende når hennes vrak av et romskip lander på Fiorina 161, en gold ødemark bebodd av de tidligere fangene fra planetens fengsel for særlig farlige forbrytere. Ripleys frykt for at en alien skal ha fulgt med ombord viser seg å være velbegrunnet -antallet ille tilredte lik etter eksfanger bare vokser. Uten våpen eller moderne teknologi av noe slag må Ripley lede mennene i kampen mot det rasende rovdyret. Og snart oppdager hun den grufulle sannheten om forbindelsen mellom Alien og henne selv, en innsikt som kan drive henne til å tilintetgjøre ikke bare monsteret, men seg selv også.

Alien Resurrection
Ellen Ripley (Weaver) ofret livet i kampen mot det fullkomne rovdyr. To hundre år og åtte grufulle eksperimenter senere er hun tilbake. En gruppe forskere har klonet henne - og Alien-hunnen inni henne - i håpet om å ha skapt det perfekte våpen. Men den gjenopplivede Ripley er full av overraskelser for sine “skapere” - akkurat som Aliens... Snart er det ikke bare helvete som er løs! For å beseire uhyrene må Ripley alliere seg med en bande smuglere, blant dem mekanikeren Call (Ryder), som er god for en og annen overraskelse selv

Produktfakta

Produksjonsår 1979 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 4 Spilletid 7 timer 55 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Bill Paxton, Ian Holm, John Hurt, Lance Henriksen, Michael Biehn, Ron Perlman, Sigourney Weaver, Tom Skerritt, Winona Ryder, Yaphet Kotto
Bestillingsnummer FP90100083 Serie Alien

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i