All Creatures Great And Small - Sesong 3 (UK-import) (DVD)

323,10 32310 Veil. pris 359,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Tredje sesong med de sjarmerende historiene om dyrlegen på den britiske landsbygda. Serien er basert på James Herriots bestselgere, og har vært en suksess verden over.

Historien tar til i 1937 – en ung mann ankommer den vakre engelske landsbyen Darrowby. James Herriot er den nyutdannede dyrlegen som skal begynne i ny jobb ved en veterinærklinikk. Han er full av pågangsmot, spesielt på grunn av den siste tidens medisinske fremskritt.

Men på bygda i Yorkshire hersker fortsatt eldgamle metoder for behandling av syke dyr, og dette, kombinert med landsbyfolkets inngrodde mistro overfor fremmede, gjør tilværelsen alt annet enn lett for den unge mannen. James må også bruke sine evner og krefter på kollegene – den eldre, fl egmatiske kompanjongen Siegfried og hans yngre bror, den uregjerlige Tristan, som ofte havner i vansker på grunn av sin tiltrekning mot det annet kjønn. Herriot blir selv mål for en av Amors piler når han møter bedårende Helen. Men livet som dyrlege gir lite tid til romantikk.

Produktfakta

Produksjonsår 1980 Utgitt 2009
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie Antall disker 3
Spilletid 9 timer Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Carol Drinkwater, Christopher Timothy, Peter Davies, Robert Hardy
Bestillingsnummer 8244001 Serie All Creatures Great And Small

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende