Arn - Tempelridderen / Riket Ved Veiens Ende (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Arn - Tempelridderen
Historien om Arn og Cecilia utspiller seg i Sverige og i Det Hellige Landet med et rikt galleri av modige riddere, mektige dronninger og svikefulle konger. Det er en fortelling om krig og intriger, vennskap og svik, men også en fortelling om stor kjærlighet.

Året 1150 blir Arn Magnusson født på Arnäs gård i Västra Götaland. Han oppfostres i kloster, og blir en sterk ung mann og en virkelig kriger. I Cecilia møter han den store kjærligheten, men Cecilia blir innesperret i kloster og Arn sendes avgårde som tempelridder til Det Hellige Land. Vil Arn klare å vende tilbake for å kjempe for sin kjærlighet og for å forene sitt land til et sterkt og samlet rike?

Arn - Riket Ved Veiens Ende
Arn - Riket ved veiens ende er den andre og siste filmen i Jan Guillous berømte saga om den svenske tempelridderen Arn Magnusson.

Denne gangen sendes Arn på et siste oppdrag i ørkenen mot saraseneren og hærføreren Saladin. Han er nødt til å vinne denne kampen før han kan vende hjem til sitt eget land, og endelig gifte seg med sin Cecilia og stifte familie. Sammen vil de gjøre hva som helst for å sikre seg en stabil fremtid - og hjemme må Arn kjempe en tøff kamp mot den truende danske hæren for å skape fred i sitt eget land.
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 16 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Flinth Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård
Bestillingsnummer 802563 Serie Svenske Filmklassikere