Barbra Streisand - Timeless: Live In Concert (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Act One: Program Start - Intro
  2. Brother Time
  3. (NOLA RECORDING STUDIO) You'll Never Know (with Lauren Frost, Alec Ledd & Randee Heller)
  4. Something's Coming (with Lauren Frost)
  5. The Way We Were
  6. Shirley MacLaine Y1K
  7. (BON SOIR) Cry Me A River
  8. (BASIN STREET EAST) Lover, Come Back To Me
  9. A Sleepin' Bee
  10. (BROADWAY) Miss Marmelstein
  11. I'm The Greatest Star/Second Hand Rose/Don't Rain On My Parade (Medley)
  12. Something Wonderful/ Being Alive
  13. (THE MOVIES) As Time Goes By/Speak Law (Medley
  14. Alfie
  15. Evergreen
  16. Dialogue (Father, Part #1)
  17. Papa Can You Hear Me?/You'll Never Know (with Lauren Frost)
  18. A Piece Of Sky (with Lauren Frost)
  19. Act Two: Entr'acte
  20. Putting It Together
  21. On A Clear Day (You Can See Forever)
  22. Send In The Clowns
  23. (DUETS) Happy Days Are Here Again/Get Happy (with Judy Garland)
  24. Guilty (with Barry Gibb)
  25. I Finally Found Someone (with Bryan Adams)
  26. Tell Him (with Celine Dion)
  27. You Don't Bring Me Flowers (with Neil Diamond)
  28. Sing (w/Jason Gould)/
  29. I've Got A Crush On You (with Frank Sinatra)
  30. Technology (Dialogue)/The Clicker Blues
  31. The Main Event/Fight
  32. Time After Time-Brother Time (with Savion Glover)
  33. Dialogue (Father, Part #2)
  34. I've Dreamed Of You
  35. At The Same Time
  36. Auld Lang Syne (Ballad)
  37. Dialogue (Barbra and Brother Time)
  38. People
  39. New Year's Eve/Auld Lang Syng (Celebration)
  40. Everytime You Hear Auld Lang Syne (Barbra/Audience)
  41. Happy Days Are Here Again
  42. Don't Like Goodbyes
  43. I Believe/Somewhere (With Lauren Frost)
  44. Complete Album Discography (special feature)


Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 0 - NTSC Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Barbra Streisand
Artist Barbra Streisand Bestillingsnummer SNY54020DVD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende