Inngår i kampanje

Biler 2 (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Oppfølgeren til Pixar-suksessen Biler byr på imponerende teknologi og massevis av fart og moro.

Vennskapet mellom den berømte racerbilføreren Lynet McQueen og den makeløse kranbilen Bill fører dem til spennende nye steder i Biler 2 - duoen reiser nemlig verden over for å konkurrere i det første Grand Prix-VM noensinne. Men på veien til mesterskapet møter de hindringer, omveier og lattervekkende overraskelser når Bill blir innblandet i et forbløffende eventyr med internasjonal spionasje. Han slites mellom å hjelpe Lynet McQueen i det viktige billøpet eller å utføre et topphemmelig spionoppdrag, og den actionfylte reisen munner ut i en eksplosiv biljakt gjennom gatene i Japan og Europa. Med vennene sine hakk i hæl, og hele verden som publikum, opplever Bill sitt livs eventyr.

Regissør John Lasseter, som mottok en Golden Globe for Biler i 2006, har denne gang en med-regissør i form av Brad Lewis (produsent for Oscar-vinneren Rottatouille). Artige Biler 2 byr på en ny og fargerik rollebesetning av raske biler, inkludert hemmelige agenter, truende skurker og internasjonale racerbil-konkurrenter.
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer BNA3102556 Serie Bil Og Motor, Pixar
Bonusmateriale
  • Kortfilm: Toy Story - Ferie På Hawaii
  • Air Mater

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i