Black Mirror - Sesong 1 & 2 + Special (UK-import) (DVD)

229,00 22900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Black Mirror ser på hvilke konsekvenser den raske utviklingen av teknologi har på samfunnet. Hver av de tre episodene er en helt selvstendig historie, men med et overlappende tema.

The National Anthem
Inspirert av nyhetshendelser som blir pisket opp i sosiale nettverk og Twitter, og alt føles ut som det er litt ute av kontroll ...

15 Million Meritter
Satt i en dystopisk, sarkastisk versjon av fremtiden, der alle er tvunget til å leve et liv i fysisk slit, og den eneste virkelige rømningsveien er å delta i et slags talentshow, av en type som kan virke kjent for besøkende.

In Memoria
Du vet når du har et argument, og alle har fantasert om å være i stand til å spole tilbake og gå; «Her er det du sa tidligere» eller «Se hvor pinlig du gjorde det for meg». Vel, denne episoden er satt i en verden der alle har fått muligheten til å gjøre akkurat det.

Straks Tilbake
Et ungt par flytter til en avsidesliggende hytte i landet. Når Ash plutselig blir drept i en bilulykke, anbefaler en venn Martha til å melde seg på en tjeneste som gir henne muligheten til å holde kontakten med den avdøde. Ved å bruke Ash sine siste profiler på sosiale medier skapes en «ny Ash». Martha, først kvalm av tanken, blir likevel trukket inn i denne falske verdenen.

White Bear
Victoria våkner og kan ikke huske noe om livet sitt. Alle hun møter nekter å kommunisere med henne og liker å filme hennes ubehag på telefonene sine. Hun oppdager et signal som har gjort de fleste mennesker om til ukritiske kikkere, slik at de «upåvirkede» kan angripe folk som henne. Victoria må ødelegge senderen, men vil hun klare det, og vil det være slutten for hennes pine?

The Waldo Moment
Komiker Jamie Slater gir stemmen Waldo, en animert bjørn på et satirisk TV-program. Når kanalen vil gi Waldo sin egen pilot, finner Jamie seg plutselig i en politisk maktkamp som raskt kommer ut av kontroll.

Julespesial: White Christmas
Denne julespesialen av Black Mirror består av tre sammenvevende historier fulle av galskap. I en mystisk og øde utpost, deler Matt (Jon Hamm) og Potter (Rafe Spall) et julemåltid sammen og bytter på å fortelle skumle historier om sine tidligere liv i verden utenfor. Matt er en karismatisk amerikansk som prøver å få den reserverte, hemmelighetsfulle Potter ut av skallet sitt. Er begge mennene det de gir seg ut for å være?

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Utgitt 2015
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie, Science Fiction, Thriller Antall disker 3
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Hayley Atwell, Jessica Brown Findlay, Jon Hamm, Oona Chaplin, Rafe Spall, Rory Kinnear, Rupert Everett, Toby Kebbell Bestillingsnummer C4DVD10573

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i