Boardwalk Empire - Sesong 1 (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese (Mean Streets, Taxi Driver, The Departed) og den Emmy-vinnende manusforfatteren Terence Winter (The Sopranos) er to av hjernene bak det storslagne periodedramaet Boardwalk Empire, opprinnelig vist på kvalitetskanalen HBO.

USA, 1920: Verdenskrigen er over, ting er i ferd med å ta av på Wall Street og alt er til salgs. Langs kysten i sørlige New Jersey ligger Atlantic City, et spektakulært fristed kjent som "hele verdens lekegrind" og et samfunn hvor lovene er til for å brytes. Den ubestridte lederen av dette syndens Mekka er Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi), en lyssky figur som er like deler politiker og gangster - og like komfortabel i begge rollene. Men når han ikke lar protesjeen Jimmy (Michael Pitt) klatre raskt nok opp karrierestigen, og etter hvert innleder et forhold til en kvinne i et voldelig ekteskap (Kelly Macdonald), blir ting stadig mer kompliserte … selv for en fyr med Nuckys stålkontroll.

Denne kritikerroste første sesongen av Boardwalk Empire ble nominert til hele 18 Emmy-priser i 2011, inkludert nominasjoner for beste dramaserie, beste mannlige hovedrolle (Buscemi) og beste kvinnelige birolle (Macdonald). Under Golden Globe-utdelingen samme år vant serien prisen for beste dramaserie, mens Buscemi vant i kategorien beste mannlige hovedrolle i en dramaserie.

Bonusmateriale

  • Making Boardwalk Empire
  • Creating the Boardwalk
  • Speakeasy Tour
  • Character Dossier
  • Atlantic City: The Original Sin City
  • Audio Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aleksa Palladino, Kelly MacDonald, Michael Pitt, Michael Shannon, Michael Stuhlbarg, Shea Whigham, Stephen Graham, Steve Buscemi
Bestillingsnummer 1000252218 Serie Boardwalk Empire

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i