Body Of Lies (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
CIA er på jakt etter hjernen bak en terrorbølge som skyller over verden. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) er etterretningsorganisasjonens agent i felten. Han raser fra sted til sted og strever for å holde seg ett skritt foran stadig nye begivenheter. Samtidig er det noen som følger med på alle hans bevegelser, i sanntid via satellitt. Mannen i den andre enden av satellittsambandet er CIAs Ed Hoffman (Russell Crowe), som legger strategier tusenvis av kilometer unna. Etter hvert som Ferris nærmer seg målet, oppdager han at tillit kan være farlig – men også nødvendig for å overleve.

Hovedrollene i Body of Lies spilles av Leonardo DiCaprio (Ferris) og Russell Crowe (Hoffman). Filmen bygger på David Ignatius' roman og er tilrettelagt av William Monahan (The Departed). Ridley Scott (American Gangster, Black Hawk Down) har regissert den slagkraftige fortellingen. I denne dristige og hyperaktuelle spionthrilleren peprer han seerne med nervepirrende actionsekvenser.

Bonusmateriale

  • Kommentarer ved regissør Ridley Scott, manusforfatter William Monahan og romanforfatter David Ignatius, som skrev boken filmen bygger på
  • Actionable Intelligence: Deconstructing Body of Lies

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Ridley Scott Skuespillere Golshifteh Farahani, Leonardo DiCaprio, Oscar Isaac, Russell Crowe, Simon McBurney
Bestillingsnummer 1000089972

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende