Inngår i kampanje

Børning (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Action og humor i et ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp: Kinosuksessen Børning er noe så uvanlig som en norsk bilfilm, med blant andre Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin på rollelista.

Roy (Baasmo Christiansen) er en bilgal mann godt på vei inn i 30-årene. Det eneste han interesserer seg for er å drive sjappa "Stallion Parts". Utover det, mekker han på sin elskede ikoniske Ford Mustang "Lillegul" som han kjører løp med på fritiden. Datteren Nina (Ida Husøy) bor sammen med sin mor i et godt borgerlig miljø - fjernt fra Roys verden.

Konflikten oppstår da Nina plutselig dukker opp for å tilbringe ferien med Roy. Han husker ikke noen slik avtale i det hele tatt. I hans kalender er det nemlig bare oppført billøpet "Street Legal", og datteren er ikke annet enn rusk i maskineriet.

Under premieutdelingen etter løpet, der favoritten Roy overrasket ved ikke å vinne på grunn av motortrøbbel, utfordres Roy av sin erkefiende TT til et illegal gateløp til Sinsen. For å få slutt på tergingen sier Roy ja - hvis løpet går fra Oslo til Nordkapp. Og det skal bare være to regler: 1) Først til Nordkapp har vunnet. 2) Det er ingen andre regler (bortsett fra at det ikke er lov å kjøre via Sverige).

Bonusmateriale

  • Bakomfilmer
  • Stuntkjøring
  • Bloopers
  • Blått Lerret

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 804360 Serie Amanda-vinnere, Bil Og Motor, Norske Filmklassikere

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i