Breaking Bad - Den Komplette Serien (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Denne samleboksen inneholder samtlige episoder fra de fem sesongene av fantastiske Breaking Bad, seriefenomenet fra serieskaper Vince Gilligan.

Den anonyme kjemilæreren Walter White, som i yngre dager var en suksessfull kjemiker, underviser nå apatiske ungdommer og jobber deltid på en bilvask for å forsørge familien. Så blir han diagnostisert med dødelig lungekreft. Sykdommen får Walter til å innse at han må sikre familiens økonomiske framtid, og han slår seg motvillig sammen med en tidligere elev, dophuet Jesse Pinkman, for å produsere metamfetamin. Det som følger er en av de mørkeste, men også mest medrivende, nedadgående spiralene i TV-historien.

Den ekstremt kritikerroste serien ble opprinnelig sendt på amerikanske AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston mottok tre strake Emmy-priser for rollen som White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie. I 2013 ble femte sesong belønnet med en Emmy for beste dramaserie.

Bonusmateriale

  • Over 50 timer bonusmateriale

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 21 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Bob Odenkirk, Bryan Cranston, Dean Norris, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Laura Fraser, RJ Mitte Bestillingsnummer 52GSD6235261
Serie Breaking Bad

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i