Bridget Jones' Dagbok 1 (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Bridget Jones (Renée Zellweger) begynner det nye året friskt med sine nyttårsløfter, som blant annet går ut på at hun ikke skal drikke mer enn fjorten alkoholenheter i uken, hun skal slutte å røyke, ikke bruke mer penger enn hun tjener, ikke hisse seg opp over moren (en mor de fleste ville hisset seg opp over), ikke sture over ikke å ha kjæreste, men i stedet tilstrebe indre likevekt og sikkerhet.

Bridget har ingen store ambisjoner, hun er stort sett opptatt av å gå ned i vekt og å finne den store kjærligheten, men selv dette er tilsynelatende helt umulig å oppnå. Hun er lut lei av å bli spurt om hvorfor hun ikke er gift ennå, hun har drevet med diverse slankekurer (gjerne flere på én gang for å øke effekten) siden hun var 18 uten å gå ned i vekt, hun har alltid for lite penger, og røyker og drikker for mye. Riktignok har hun mange venner, men hun føler at alle andre er mye mer vellykket enn henne.

Helen Fielding fant opp Bridget i en spalte hun hadde i avisen "Independent". Den ble så populær at Fielding bestemte seg for å skrive en hel bok om Bridget. Hun har tidligere skrevet romanen Cause Celeb, en satire om forholdet mellom sult i Afrika og mediakjendiseri i London.

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 37 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Regissør Sharon Maguire
Skuespillere Gemma Jones, Jim Broadbent, Renee Zellweger Bestillingsnummer 21582
Serie Bridget Jones' Dagbok, Kvinnelige regissører

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende