Charmed - Sesong 6 (DVD)

169,00 16900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Charmed-søstrene – Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) og Paige (Rose McGowan) – er tilbake for å trollbinde deg til skjermen. Følg de moderne heksene i Charmed - Sesong 6 mens de tryller frem de mest fantastiske påfunn som oser av magi og overnaturlige evner.

De mystiske søstrene er i stand til å forhekse noen og enhver der de kastes inn i magiske eventyr og ekstreme kamper. I denne sesongen blir det action fra første øyeblikk. Forkledd som valkyrjer må søstrene redde Leo fra de vakre stridsmøyene i Valhalla, de står ansikt til ansikt med en sulten edderkoppdemon som kommer for et smakelig måltid Piper, Phoebe blir ved et uhell forvandlet til en ånd, et par magiske støvler sender Paige tilbake i tid, og moderne tid møter gammel magi når Charmed-søstrene tvinges til å delta i et demonisk realityshow der vinnerdemonen krever å få søstrenes krefter.

Sesong seks inneholder episoder stappfulle av tøffe og intense prøvelser som Charmed-trioen må møte og overvinne for å redde seg selv og sine kjære fra mørkets onde krefter. Tilsett humor, utrolige spesialeffekter og intriger, og du har et perfekt heksebrygg med overnaturlig underholdning!

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Drama, Fantasy
Antall disker 6 Spilletid 15 timer 49 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Italiensk, Nederlandsk, Norsk, Spansk, Svensk, Tysk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan
Bestillingsnummer NO1118746 Serie Charmed

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i