Couples Retreat (UK-import) (DVD)

159,00 15900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Dave (Vince Vaughn) og Ronnie (Malin Akerman) er det sosiale samlingspunktet i vennegruppen. I løpet av de siste årene har de bygget seg et liv med fokus på barna, venner og jobb. Etter åtte tilsynelatende lykkelige år sammen har derimot Jason (Jason Bateman) og Cynthia (Kristen Bell) kommet til en korsvei. Det en gang så lykkelige paret sjokkerer vennene sine - Dave og Ronnie, Joey (Jon Favreau) og Lucy (Kristin Davis), Shane (Faizon Love) og hans nye kjæreste Trudy (nykommer Kali Hawk) - med beskjeden om at de vurderer skilsmisse.

I et forsøk på å redde ekteskapet skal de ta et siste skippertak. Jason og Cynthia har nemlig oppdaget Eden Resort, et tropisk paradis i stillehavet som spesialiserer seg i dyptgående ekteskapsterapi - men den eneste muligheten for at de skal få råd til å dra er gjennom Eden Resorts grupperabatt, Pelikan-pakken. Det er en vinn-vinn situasjon. Mens de kan få rådgivningen de trenger kan vennene nyte de hvite sandstrendene, slappe av i spa-anlegget, kjøre jetski og nyte ferien.

Når ankommer paradis viser det seg å være en ørliten hake ved opplegget - alle parene må nemlig gjennom de uortodokse terapimetodene til Eden Resorts anerkjente parhvisker, Monsieur Marcel (Jean Reno). Det er alle eller ingen. Og hvis det er ingen, blir alle sendt hjem. Etter en kort stund oppdager parene at ikke alt er som det virker, spesielt i deres egne forhold, og vi får bli med på en lattervekkende reise gjennom samlivets små og store problemer.

Bonusmateriale

  • Alternativ Slutt
  • Gags
  • Slettede Scener
  • Forlenged Scener
  • Terapiens Greatest Hits
  • Paradiset Er Funner - Filmingen i Bora Bora
  • Bak Yogaens Kulisser
  • Kommentarspor

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 49 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Peter Billingsley
Skuespillere Faizon Love, Jason Bateman, Jon Favreau, Kali Hawk, Kristen Bell, Kristin Davis, Malin Akerman, Vince Vaughn Bestillingsnummer 8274571

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende