Crazy, Stupid, Love (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Streitingen Cal Weaver (Steve Carell) har rundet førti. Han lever et trygt forstadsliv med bra jobb og fint hus, flotte unger og en kone han har vært sammen med siden studietiden. Men når Cal får vite at Emily (Julianne Moore) har vært utro og vil ha skilsmisse, raser trygghetens murer rundt ham. Cal er singel igjen, og på sjekkingens arenaer fremstår er han som selve symbolet på det ukule, fremst i køen av fyrer som ikke har vært i markedet på årtier.

Frikveldene brukes på byens barer, og snart inntar Cal rollen som haleheng for Jacob (Ryan Gosling). Jacob er den ultimate playboy og kjekkas, selveste ledestjernen på frustrerte Cals utelivshimmel. I et forsøk på å hjelpe stakkaren med å komme seg videre, åpner Jacob dører til en ny verden av flørtende kvinner og høye drinker.

Den kritikerroste, sjarmerende dramakomedien Crazy, Stupid Love er regissert av duoen Glenn Ficarra og John Requa (I Love You Phillip Morris) etter et manus av Dan Fogelman (Biler, To På Rømmen). I tillegg til Carrel, Gosling og Moore møter vi skuespillere som Emma Stone, Marisa Tomei, Analeigh Tipton og Kevin Bacon.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Regissør Glenn Ficarra / John Requa
Skuespillere Emma Stone, Julianne Moore, Kevin Bacon, Marisa Tomei, Ryan Gosling, Steve Carell Bestillingsnummer 1000253791

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i