Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

De Dødes Tjern (1958) - PK Eksklusiv - Begrenset Opplag (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Seks mennesker er på vei til Østerdalen på hytteferie. Det er den litt pysete kriminalforfatteren Bernard Borge, hans modige kone Sonja, den noe angstfylte og drømmende Liljan Werner og hennes forlovede, den realistiske kriminologen Harald Gran. Videre har vi psykoanalytikeren og hypnotisøren Kai Bugge og til slutt skribenten og okkultisten Gabriel Mørk. Hytta de skal til eies av Liljans bror Bjørn. Sammen med veiviser Lensmann Bråten kommer de seks til en tom hytte. Bjørn, hunden hans og hagla er borte. Ved hytta ligger Blåtjern som det knytter seg et gammelt sagn til. En mann drepte sin søster der og hennes elsker druknet seg i tjernet etterpå.

I dagene som kommer merker flere av de seks suget mot tjernet. Bjørn er og blir borte, og da dagboken hans blir funnet, tyder alt på at han er blitt offer for gjenferdet. Selskapet har svært forskjellige teorier om Bjørns forsvinning. Da en av de seks blir funnet druknet nærmer vi oss løsningen på gåten - eller finnes det i det hele tatt en naturlig forklaring?

Denne nyutgivelsen av norges største grøsserklassiker er eksklusiv på DVD for Platekompaniets kunder, produseres opp i et begrenset opplag, i samarbeid med SF Studios. 

Produktfakta

Produksjonsår 1958 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Skrekk Antall disker 1
Spilletid 1 timer 14 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater Mono 1.0 (Norsk)
Regissør Kåre Bergstrøm Skuespillere André Bjerke, Erling Lindahl, Henki Kolstad, Henny Moan, Inger Teien, Per Lillo-Stenberg
Bestillingsnummer 1202185 Serie Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i