Inngår i kampanje
 • Filmfest – 6 for 400,-
 • Filmdealen 3 for 250,-

Death Race Trilogy (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Death Race (2008)
Den tidligere speedwaystjernen Jensen Ames (Statham) kjemper for å overleve i en futuristisk og post-industriell ødemark. Ames, som er uskyldig anklaget og satt i fengsel for det grusomme mordet på familien sin, blir tvunget til å utfordre landets mest voldelige forbrytere i et brutalt og tv-sendt billøp som organiseres av fengselsdirektøren.

Med monsterbiler, maskingevær og voldsomme sammenstøt, ødelegger Ames alt som kommer i hans vei for å kunne vinne friheten. Denne actionspekkede og eksplosive filmen vil nagle deg til setet i hver sving. Velkommen til verdens mest forskrudde tilskuersport.

Death Race 2 (2010)
I  en ganske nær framtid er den amerikanske økonomien i krise. Kriminaliteten øker, og et enormt nettverk av private fengsler har vokst fram for å holde tritt med kjeltringene. Men de har ikke løst samfunnsproblemene - de har skapt en lovløs underverden styrt av gjenger, drapsmenn og sosiopater.

Carl Lucas, dømt for drapet på en politimann, blir sendt til det beryktede Terminal Island-fengselet. Der havner han i rampelyset når den skruppelløse reporteren September Jones lanserer det ultimate TV-showet - med Carl som stjernen. Det brutale fengselsderbyet setter de allerede voldelige og ukontrollerbare fangene opp mot hverandre, bevæpnet med livsfarlige kjøretøy. Førstepremien er frihet, men vil noen overleve lenge nok til å nyte den?

Death Race: Inferno (2012)
Straffedømte Karl Lucas (Luke Goss) – bedre kjent som Frankenstein – er en legendarisk sjåfør i den brutale fengselssporten kalt Death Race. Bare én seier står mellom Lucas og friheten, men først må han overleve den tøffeste konkurransen noensinne: Det aller første dødsløpet gjennom ørkenen. På ferden gjennom den ugjestmilde Kalahariørkenen kjemper Lucas mot hensynsløse motstandere, mens mektige krefter trekker i trådene for å forsikre seg om at han ikke slipper unna. På rollelista står også Danny Trejo og Ving Rhames. Death Race: Inferno er en rå og fartsfylt filmopplevelse.

Bonusmateriale

 • Start Your Engines: Making A Death race
 • Behind The Wheels: Dissecting The Stunts
 • Feature Commentary With Director Paul WS Anderson And Producer Jeremy Bolt
 • Deleted Scenes
 • Deleted Shots Montage
 • The Race Begins: The Evolution Of The Death Race
 • Cheating Death: The Stunts Of Death Race 2
 • Fast Cars And Firearms: The Cars Of Death Race 2
 • Feature Commentary With Director Roel Reinè

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Danny Trejo, Jason Statham, Luke Goss, Tyrese Gibson Bestillingsnummer 52GSD8300838
Serie Bil Og Motor, Death Race

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende