Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Den Unge Fleksnes - Julekalender (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Møt Fleksnes som forvirret, pubertal 13-åring i julekalenderen fra TVNorge. Når en ny jente begynner i klassen, og Modern må reise bort, snus Marves verden fullstendig på hodet.

Marve er en temmelig forvirret 13-åring - egenrådig som få og med et selvbilde som står i sterk kontrast til hvordan omverdenen ser ham. Uten respekt for autoriteter og med motgang som drivstoff er Marve på full fart inn i puberteten. Sammen med bestevennen Nils Johan er det duket for en forrykende reise gjennom førjulstiden. Og denne julen skjer det masse. Han møter Veronica. Han blir barnestjerne og finner opp rappen. Modern havner på hvilehjem. Dette er jula Marve misforstår alt og tror at han er en pikenes Jens. Med andre ord: Det er jul med Marve Fleksnes.

Julekalenderen Den Unge Fleksnes har stortalentet Reidar Fredrik Frydenlund i hovedrollen, omgitt av blant annet kjente fjes som Atle Antonsen, Jon Øigarden og Ulrikke Døvigen.

Bonusmateriale

  • Bakomfilm

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Jul, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Steinar Borge Skuespillere Atle Antonsen, Helene Sommerseth Busengdal, Jon Øigarden, Nils Jørgen Kaalstad, Reidar Fredrik Frydenlund, Ulrikke Døvigen
Bestillingsnummer 803673

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også