Dinosaurenes Verden (DVD)

59,60 5960 Veil. pris 149,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Dinosaurene Kommer Tilbake
Dette er den første naturhistoriske dokumentaren om dinosaurene. Serien har gjenskapt den 160 millioner år lange tidsepoken da disse forhistoriske kjempene regjerte vår planet, og får deg til å tro at du faktisk bivåner levende vesener i deres rette element! En kombinasjon av klassisk naturhistorisk teknikk, moderne datateknologi og de siste arkeologiske funn blåser liv i det mystiske og spennende fra tiden da dinosaurene hersket.

Har kun norsk tale

Historien Om Big Al
På slutten av 1990-tallet, ble det gravd ut en fantastisk fossil av en kjøttetende Allosaurus-hann i Wyoming, USA. Knoklene som ble funnet, var 145 millioner år gamle og knoklene til det gigantiske dyret var nesten komplett. Forskere kalte ham ”Big Al”, og skjelettet hans forteller den fascinerende historien. Den første delen tar deg tilbake til tiden ”Big Al” ble født til han 15 år senere, skades og lider en stor tørke. Den andre delen er en vitenskapelige kriminalfortelling som forklarer hvordan vi kan vite så mye om denne kjøttetende kjempens liv og omgivelser.

Har norsk og engelsk tale

På Sporet Av Giganter
Bli med på to fantastiske reiser med den eventyrlystne zoologen, Nigel Marven. Han tøyer grensene i forsøket på å innhente det største landdyret som noen gang har levd. Han må reise 100 millioner år tilbake i tid, til det som nå er Argentina, for å finne den 95 tonn tunge Argentinosaurusen. Mange farer må overvinnes – fra kjøttetende dinosaurer og gigantiske krokodiller til den enorme, flyvende Ornithocheirus. Og belønningen for strevet: Å oppleve det største rovdyret i historien legge ned det største byttet.

Har engelsk tale og norsk tekster

Produktfakta

Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 4 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 7 Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 803156

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende