District 9 (UK-import) (DVD)

89,10 8910 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Peter Jackson, regissør av Ringenes Herre-filmene, har produsert dette science fiction-eventyret som gikk rett inn på kinotoppen i USA. Handlingen utspiller seg i et fremtidig Sør-Afrika, hvor utenomjordiske skapninger er de nye innbyggerne. Regissør Neill Blomkamp, opprinnelig fra Johannesburg, har basert District 9 på sin egen kortfilm Alive In Joburg fra 2005.

Det har gått over 20 år siden de fremmede kom til jorden. Menneskeheten forberedte seg den gang på et fiendtlig møte med overlegen teknologi, men ingenting skjedde. I stedet ble de fremmede igjen som flyktninger på jorden, plassert i provisoriske boliger i Sør-Afrikas District 9. Uenigheten om nykommernes skjebne var stor blant verdens nasjoner.

Nå har menneskenes tålmodighet med de utenomjordiske tatt slutt. Et privat selskap, uten noen som helst interesse for deres situasjon, har fått i oppdrag å ta hånd om de fremmede. Firmaet vet at de vil kunne skape en enorm fortjeneste om de lykkes med å få de fremmedes teknologi og våpen til å fungere. Inntil nå har alle forsøk mislykkes, siden disse våpnene krever utenomjordisk DNA.

Spenningen mellom menneskene og de fremmede øker når feltarbeideren Wikus van der Merwe (Sharlto Copley) blir smittet av et utenomjordisk virus som forandrer hans DNA. Han blir den mest jagede mann i verden, men også den mest verdifulle. Han bærer på nøkkelen til hemmelighetene om de fremmedes teknologi. Utstøtt og uten venner finnes det til slutt bare et gjemmested for ham: District 9.

Bonusmateriale

  • The Alien Agenda
  • Director’s commentary

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Neill Blomkamp Skuespillere Jason Cope, Nathalie Boltt, Sharlto Copley, Sylvaine Strike
Bestillingsnummer CDR55760

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i