Inngår i kampanje

Doktor Proktors Prompepulver (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Hvor langt kan en vellykket promp få deg? Fører den bare til en god latter, eller kan den til og med gi deg internasjonal anerkjennelse? Svaret får vi i suksessfilmen basert på Jo Nesbøs fantastiske barnebok!

Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt. Flinke Lise med museflettene og bittelille Bulle med det knallrøde håret bestemmer seg nemlig for å hjelpe Proktor med å få prompepulveret ut i verden. Men det er et farefullt eventyr de tre legger ut på - den rike og onde herr Thrane og de ekle sønnene hans er nemlig villig til å gjøre hva som helst for å få tak i prompepulveret.

Komedien Doktor Proktors Prompepulver er et moderne eventyr satt til en verden hvor den mest normale voksne er en gal professor, hvor det lurer dyr du skulle ønske ikke fantes i kloakken og hvor det faktisk er mulig å fly på kraftige fiser helt ut i verdensrommet. På rollelista finner vi blant andre Kristoffer Joner, Atle Antonsen, Ingar Helge Gimle, Linn Skåber, Marian Saastad Ottesen, Bjarte Tjøstheim, Emily Glaister og Eilif Hellum Noraker.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Arild Fröhlich Skuespillere Atle Antonsen, Bjarte Tjøstheim, Eilif Hellum Noraker, Emily Glaister, Ingar Helge Gimle, Kristoffer Joner, Linn Skåber, Marian Saastad Ottesen
Bestillingsnummer 2220531 Serie Doktor Proktor

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i