Dr. Quinn, Medicine Woman - Sesong 5 (DVD)

249,00 24900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Her er hele femte sesong av Dr. Quinn - en klassiker for hele familien, om nybyggerkvinnen og legen som er forut for sin tid. Jane Seymour spiller Dr. Michaela «Mike» Quinn, en overklassekvinne som bytter ut sosietetsliv og smålighet i 1800-tallets Boston med helt nye utfordringer i Colorado Springs’ åpne slettelandskap. Med familien – fjellbonden Byron Sully (Joe Lando) og tre adopterte, foreldreløse barn - ved sin side, fører Dr. Quinn og hennes gode hjelpere an i et Amerika i rask endring.

I sesong 5 strever Dr. Mike med å få tid til å ta seg av både sin nyfødte datter Katie og landsbyfolkenes små og store plager, og til å pleie forholdet til Sully. Synet til presten i byen blir dårligere for hver dag, men har dr. Mike tid til å hjelpe? Colleens følelser for dr. Cook blir stadig varmere, men kan vennskapet deres fortsette å vokse når hun går på skole langt unna? Og hvor langt vil Sully strekke seg for å beskytte sin gamle venn Cloud Dancing når han blir brutalt angrepet?

Denne DVD-samlingen inneholder alle 26 episodene fra den femte sesongen av Dr. Quinn, Medicine Woman, som har vunnet flere Emmy- og Golden Globe-priser.

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Familie, Western
Antall disker 6 Spilletid 20 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Bestillingsnummer 16182IN

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også