Inngår i kampanje
  • Januarsalg: Opptil 70% rabatt på samlebokser

Dynastiet - Den Komplette Serien (DVD)

1 399,00 1 39900 Veil. pris 1 499,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Gratis frakt! Du får fri levering på hele ordren.
Fra tv-produsentikonet Aaron Spelling, som blant annet står bak hit-serier som Charlie’s Angels, Starsky and Hutch, Beverly Hills, 90210, Melrose Place og Charmed, og serieskaperne Richard og Esther Shapiro, kommer en av de mest suksessrike såpeoperaene på 80-tallet – Dynastiet!

Gjør deg klar til et gjensyn med familien Carrington i Denver. Overklassefamiliens luksusliv står i fare når urolighetene i Midt-Østen truer Blake Carringtons oljeimperium. Men det er de dramatiske hendelsene på hjemmebane hos familien Carrington og Blaisdel som er selve drivkraften i dette fascinerende dramaet. Gjenopplev åpningsepisoden med Blake og Krystles storslagne bryllup, de tallrike hemmelige affærene, skitne forretninger og bitre feider i denne serien som fikk seerne til å benke seg foran skjermen uke etter uke for å få med seg de innviklede intrigene og de overdådige motene.

Produktfakta

Produksjonsår 1981 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Catherine Oxenberg, Gordon Thomson, Heather Locklear, Jack Coleman, Joan Collins, John Forsythe, John James, Linda Evans, Pamela Sue Martin
Bestillingsnummer NO1342226 Serie Dynastiet

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende