Extras - The Complete Collection (UK-import) (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Sesong 1
Møt skuespilleren Andy Millman. Han glemmer aldri replikkene sine, av den enkle grunn at han aldri får noen. Andy (Ricky Gervais) er en desperat mann. Han har vært skuespiller i fem år, men takket være hans udugelige agent (Stephen Merchant) har han aldri fått en ordentlig rolle. Statistroller er alt han får, og han må vandre i bakgrunnen mens stjernene leverer replikkene sine. Andys eneste venn er Maggie - statistkollega og håpløs romantiker. Når Maggie jakter på sin drømmeprins bestemmer Andy seg for å gjøre hva som helst for å bli mer synlig.

Sesong 2
Andy er fortsatt en skuespiller med ambisjoner og et manus. Darren Lamb er fortsatt hans udugelige agent og Maggie er hans håpløse bestevenn. Når BBC godkjenner manuset til Andy, ser alt ut til å ordne seg. Men som vanlig raseres drømmene hans om å bli en respektert skuespiller og manusforfatter, og han må kjempe for den lille selvtilliten som er igjen.

Julespesial
Andy er ikke fornøyd med suksessen han har oppnådd. Når en ny agent tar kontakt med ham, sier Andy opp Darren og slutter i showet ”When the Whistle Blows”. I mellomtiden har Maggie nådd bunnen. Hun har sluttet å jobbe som statist og bor i en liten, bedrøvelig leilighet. Andy, på den andre siden, er alt for selvopptatt til å legge merke til Maggies sørgelige tilstand.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 7 timer 14 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Ricky Gervais / Stephen Merchant
Skuespillere Ricky Gervais, Stephen Merchant Bestillingsnummer 8308821

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende