Inngår i kampanje
  • Filmdealen 3 for 250,-

Få Meg På, For Faen (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
15 år gamle Alma er søt, har mange venner og masse humor, men det er en ting som mangler. Hun har ikke Artur - skolens kjekkas.

Hverdagen hennes består stort sett av å gå på ungdomsskolen, å vente på at hun skal bli voksen slik at hun kan flytte til et annet sted - og av kåte dagdrømmer. Slik prøver Alma så godt hun kan å overleve de vanskelige tenårene.

På en skolefest prøver endelig Artur seg på Alma, men når Alma forteller venninnene sine om hva som har skjedd, fornekter han alt. Plutselig blir Alma utstøtt av alle som en løgner, latterliggjort og mobbet. Hverdagen som tidligere var kjedelig blir nå i tillegg direkte plagsom, nærmest uutholdelig. Hun må finne ut om løsningen er å stikke fra Skoddeheimen og alle problemene, eller om hun skal prøve å vinne Artur og vennene tilbake. Og vil Artur egentlig ha henne?

Vittige og sjarmerende Få Meg På, For Faen er basert på Olaug Nilssens kritikerroste roman med samme navn. Regien er ved spillefilmdebutant Jannicke Systad Jacobsen, som tidligere har regissert flere dokumentar- og kortfilmer, mens Helene Bergsholm spiller hovedrollen som Alma.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 13 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jannicke Systad Jacobsen Skuespillere Arthur Berning, Helene Bergsholm, Henriette Steenstrup, Julia Schacht, Malin Bjørhovde, Matias Myren
Bestillingsnummer 76NSD8800247SM Serie Amanda-vinnere, Kvinnelige regissører, Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i