Inngår i kampanje

Harry Potter Og Føniksordenen (5) - Special Edition (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I Harry Potter og Føniksordenen, regissert av David Yates (State Of Play), begynner Harry på femte året ved Galtvort. Han oppdager at mange i trollmannssamfunnet tror at hans nylige konfrontasjon med onde fyrst Voldemort er en løgn, og Harrys integritet trekkes i tvil. Hans møte med desperanter, der fetter Dudleif havner i fare, fører på sin side til en høring i Magidepartementet. Enda verre er det at magiminister Kornelius Bloeuf har utnevnt en ny lærer i forsvar mot svartekunster, den manipulerende Venke Dolorosa Uffert.

Professor Ufferts "departementsgodkjente" pensum i forsvarsmagi gjør at de unge trollmennene er sørgelig uforberedt på å forsvare seg mot de mørke maktene som truer dem - så Harry tar saken i egne hender, oppmuntret av vennene Hermine og Ronny. I hemmelige møter med noen elever som kaller seg "Humlesnurr-legionen" lærer Harry dem hvordan de skal forsvare seg mot svartekunster. De unge trollmennene må nemlig vite hva de skal gjøre når det voldsomme slaget starter. Og det haster.
Produktfakta
Produksjonsår 2007 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Familie, Fantasy Antall disker 2
Spilletid 2 timer 12 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic Bestillingsnummer 1000615096
Serie SF Kids
Video
Bonusmateriale
  • Creating The World Of Harry Potter Part 5: Evolution
  • Additional Special Features Included